Per fí !! Unes indicacions per accedir de nou a la web de BaTeGa: http://www.bdtgarrotxa.org

Bona tarda companys i companyes!! 

 

Hem trigat molts mesos,  molt temps  i dedicació per posar al dia la web de BaTeGa; d’aquesta manera , el que ara fa exactement 6 anys, al 2012 i també a l’octubre i també gràcies a la dedicació, unió de forçes i esforços d’unes poques persones inicialment,  BaTeGa va poder començar a ésser accessible i disponible per a totes les persones interessades en formar part d’aquesta xarxa social de solidaritat a on una altre manera de fer economia és possible, cohesionant, fent comunitat , bon veïnatge, espais de trobada i intercanvis, de bon tracte, fent societat i sobretot bones relacions d’ajuda i cooperació. Va ser possible gràcies també al treball en èquip i amb unes grans dossis de coordinació entre tots, i superant alguns obstacles  per assolir que finalment la iniciativa funcionés i fos acceptada i reconeguda com a necessària.

La nostra  il.lusió era, és i serà que aquest projecte sigui real per molt  Temps, i gràcies a tots els que en formem part i hem ajudat a crear-lo i mantenir-li viu, sempre disponible i accessible a qui pugui necessitar-ho sempre que vulgui.

 

Unes indicacions per accedir de nou a la web de BaTeGa:  http://www.bdtgarrotxa.org

 

Els noms d’usuari s’han canviat, cal afegir el sufixe:   _olot   ,  al nom d’usuari original.

Per exemple:

Un usuari a on l’ ID era  Maria passa  ara a ser  Maria_olot

La vostra contrasenya privada es manté exacte i no es modifica.

Agrairem actualitzeu el vostre estat fent les transferències de temps pendents  a altres socis i reviseu si ha estat possible i s’ha fet correctament i ha quedat constància en el vostre compte. Feu un recordatori als socis que us han de fer la transferència de temps pendent al vostre compte per agilitzar el procés de regularització.

Contacteu per escrit amb l’email  banctempsgarrotxa@gmail.com  en cas que tingueu alguna incidència, dubte o problema navegant per la web. 

També podeu trobar-nos al Punt de trobada cada primer dimarts de cada mes de les 18:00h a les  19:00h al Centre Cívic Olot  al C/ Lorenzana 2.

Restaran encara alguns detalls pendents encara a millorar que anirem fent mica en mica i que de moment no són tan urgents.

També respecte amb la Llei de Protecció de les dades de caràcter personals hem estat sempre curosos desdel primer dia i restem d’aquesta manera d’acord amb la nova normativa actual.

Agrair als informàtics,  David Casals de BaTeGa  i  Jordi LLopart (bdt de Girona) la seva dedicació, temps i professionalitat per  fer possible que això funcioni. la seva aportació ha estat impresncindible. Gràcies per conciliar i per la vostra generositat.

 

Molt cordialment,

 

La Junta 

 

Olot,  26 d’octubre de 2018

 

    Associació  Banc  del  Temps  de  la  Garrotxa  “BaTeGa” 
   Punt de trobada:  El primer dimarts de cada mes de les 18:00h a les  19:00h al Centre  Cívic  Olot C/ Lorenzana 2.
     Seu: C/ Passeig  d’en Blay, núm. 6 -17800 -Olot (Girona)    banctempsgarrotxa@gmail.com  
Web / Altes on line:  http://www.bdtgarrotxa.org
 
PUNT DE LLIBRE - Calendari 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s