Soci o entitat . Vols formar part de la nova Junta de BaTeGa?

Benvolguts socis i usuaris de BaTeGa,

Esperem i desitgem que estigueu tots bé.

Al juliol la Junta actual de BATEGA i grup gestor ens vam retrobar i vam estar parlant sobre la continuïtat, seguiment , administració i dinamització de l’Associació del Banc del Temps BATEGA i vam tractar diversos assumptes per com gestionar-la en temps de pandèmia, etc…

Es van prendre les següents decisions i acords:

– 1er. Enviar als usuaris email informatiu de la darrera reunió i convidar als socis per formar una nova Junta, ja que volem renovar-la, esperarem 15 dies les respostes dels nous aspirants.
– 2 on. Valorar les respostes rebudes dels usuaris per entrar a la junta, a l’octubre i fins a finals d’any hi estarem en estret contacte per informar i resoldre dubtes, també ens dirigirem al Consorci  CASG i Càritas, per exposar la situació i escoltarem i valorarem totes propostes, suggeriments i assessorament si s’escau, ja que ens adrecen força usuaris potencials des els seus serveis d’atenció econòmic i social.
– 3er. Realitzar un llistat d´entitats possibles interessades i posar- nos en contacte amb elles per gestionar i dinamitzar batega a partir de l’octubre i fins a finals d’any farem acompanyament.  Valorar la viabilitat conjuntament.
– 4 art Objectiu: al gener del 2021 fer el traspàs efectiu de Batega a la nova Junta, formalitzant’ho oficialment amb la corresponent modificació d’estatuts socials amb el cessament i la renovació de càrrecs vigent ….
fins llavors acompanyament.

Estat de tresoreria: Subvenció del 2019 cobrada i del 2020 demanada. Des de Tresorera es comenta la puja desmesurada de les comissions bancàries en l’estat d’Alarma i des de la presidència i secretària es recomana la conveniència de liquidar el compte corrent a la Banca ètica Triodos per estalviar comissions innecessàries dels darrers trimestres de l’any.

* Si no hi res més de nou ens retrobem a l’octubre al Casal cívic amb totes les mesures de seguretat e higiene recomanades, mascareta i distanciament i rentat de mans al punt de trobada.

Salutacions i força!!

 

 


    Associació  Banc  del  Temps  de  la  Garrotxa  “BaTeGa” Punt de trobada:  El primer dimarts de cada mes de les 18:00h a les  19:00h al Centre  Cívic  Olot C/ Lorenzana 2.     Seu: C/ Passeig  d’en Blay, núm. 6 -17800 -Olot (Girona)    banctempsgarrotxa@gmail.com  Web /Altes on line:  http://www.bdtgarrotxa.orghttps://bategabdtgarrotxa.wordpress.com
    Associació Banc Del Temps De La Garrotxa BateGa

PUNT DE LLIBRE - Calendari 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s