Taller Cuina Vegetariana d’Estiu 25 de juliol
A càrrec de David Casals: Soci i usuari del BaTeGa.
ACTIVITAT OBERTA A TOTHOM
– Places limitades – Cal prèvia inscripció –
19h al Punt de Trobada (EspaiSocial Olot)
*Cost pels socis del Banc del Temps: 30 minuts
*Els no socis poden donar aliments pel Banc d’Aliments
Més informació sobre el Taller:
19 a 19:30h: Tipus d’alimentació vegetariana i com aconseguir els nutrients necessaris
19:30 a 21:00h: Cuinarem plats economics, nutritius bons i saludables
21:00h:Sopar
El menú:
- Entrants
- Salmorejo (crudivegà)
- Ajoblanco (vegà)
- Primer
- Lassanya vegetal d’estiu (oveo-làctic)
- Principal
- Sarmale (vegà)
- Postres
- Ous ferrats amb patates (oveo-làctic)
- Organitza: Associació Banc del Temps de la Garrotxa “BaTeGa”https://bategabdtgarrotxa.wordpress.com/ http://www.bdtgarrotxa.org Informació / Inscripcions: banctempsgarrotxa@gmail.com